Zënka në studio, ish-komandanti i Forcave Detare ia plas në fytyrë Vangjel Dules: I shërben interesave të Greqisë

Një debat i fortë u zhvillua mes ish-komandantin të Forcave Detare, Vladimir Beja dhe kryetarit të Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule. Debati nisi kur Beja i tha Dules që ai i shërben interesave greke.

Pjesë nga debati:

Beja: Unë e kuptoj që zoti Dule ka njohuri dhe e kuptoj shumë mirë që ai i shërben interesave të shtetit të tij dhe jo vendit tim. Dule: Updetoje kasetën pak se të ka ngelur mbrapa. Mos më sillni reminishencat e sistemit komunist. Ky mentalitet ottoman krijon përçarje. Mos u mbështesni nga këto mendime.

Beja: Sa votues ka ishulli Fanos zoti Dule? Ti nuk nxehesh kollaj.

Dule: Ja, këta janë specialistët. Sipas konventës ishullit shkëmbor kanë të drejtë të marrin 12 milje, ju sfidoj.