Vodhën tendera?! E pabesueshme çfarë ndodhi sot në zyrat e OSHEE

Ish-drejtori i Prokurimeve në OSHEE Erlis Bushati është prangosur ndërkohë që është shpallur në kërkim një tjetër zyrtare e këtij institucioni. Mësohet se zyrtarja që është shpallur në kërkim është ish-shefja e kabinetit të drejtorit të OSHEE, Albana Ferraj.

Arre stimet janë bërë pak minuta më parë nga Policia e Tiranës me urdhër të SPAK, pas një hetimi që ka zgjatur për disa muaj. Mësohet se Erlis Bushati dhe Albana Ferraj akuzohen për korrupsion, por ende nuk është specifikuar rasti ku ata kanë qenë të përfshirë.

GJKKO ndërkohë ka dhënë masën e arr estit të shtëpisë edhe për dy punonjës të tjerë të OSHEE, ndërsa për Bushatin dhe Ferrajn është dhënë masa e arr estit me bu rg. Dyshimet janë se këta persona në bashkëpunim me njëri tjetrin kanë shkelur ligjin, duke cënuar barazinë e kompanive në tendera.