Vjen lajmi i mirë për të gjithë qytetarët që përdorin transportin publik

Pandemia e COVID-19 ‘goditi’ fort transportin, ndërsa humbjet ishin kolosale. Por pas shumë muajsh ku lëvizja e autobusëve ishte e ndalur, dhe pas rikthimit vihej re prezencë e paktë e qytetarëve, aboneja shihej si diçka e largët.

Por një lajm i mirë vjen në këtë drejtim, pasi ka nisur prodhimi dhe shpërndarja e aboneve. Në muajt korrik e gusht, qytetarët udhëtuan pa abone në Tiranë.