VIDEO që po ‘thyen’ rrjetin ‘Çmendet’ djali i Robert Aliajt, prek të gjitha vajzat e pranishme, në fund puth edhe opinionisten

Djemtë e “Love Story” kanë hedhur akuza ndaj Kristit. Sipas tyre, ai i prek të gjitha vajzat dhe nuk i respekton ato.

Nisur nga deklaratat e tyre, Kristi është çuar dhe i ka prekur të gjitha vajzat me radhë, përveç Sellmës, e cila nuk e ka lejuar.

Më pas grupit të vajzave iu shtua dhe opinionistja Zhaklin Lekatari, e cila u puth në buzë me Kristin.

“Kjo nuk është ofendim, pushtetin e kam unë. Thjesht luajeni lojën dhe mos kini frikë nga ndjenjat tuaja”, tha ajo.