U shfaq në gjykatë me kokën ulur, sanitarja e ‘Shefqet Ndroqit’ përballet me të papriturën, jepet për të masa e sigurisë

Sanitarja 58-vjeçare e ‘Shefqet Ndroqit’ la dalë sot para togave të zeza të Gjykatës së Tiranës ku pritet të jepet edhe masa e sigurisë për të. Ajo akuzohet për korrupsion, pasi përmes mashtrimit dhe duke u hequr si infermiere i kori 8 milionë lekë vajzës së nja pacienteje me COIVD-19.

Për shkak se mungonte avokati i saj mbrojtës, gjykatësja ka vendosur shtyrjen e seancës për disa minuta, dhe Alldërvishit që të caktonte një avokat kryesisht. Me kokën ulur ajo ka pritur vendimin e gjykatës, e cila ka vendosur të lërë në bu rg 58-vjeçaren.