“U martova me mblesëri dhe isha e virgjër”, Dorina Mema hap zemrën: Ja kush ishte burri im i parë

Modelja e Fitness-it, Dorina Mema ka rrëfyer në emisionin ‘E Diell’ se është martuar me mblesëri ka respektuar të gjitha traditat shqiptare.

“Martesën e parë e kam pasur me shkes, jam martuar me ato traditat, e virgjër, unë ashtu kam qenë, babai i Irsit ishte i pari për mua. Ne kishim vetëm shkollë dhe shtëpi”, tha Dorina.