Trump jep fjalimin e lamtumirës, ja fjalët e fundit të tij që prekën popullin

Ditën e sotme ishte dita e fundit e Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë. Po sot vajza e tij Ivanka u fejua me një biznesmen si dhe presidenti tashmë i ikur tha fjalët e fundit të tij para se të largohej.

Donald J. Trump ka emocionuar të gjithë mbështetësit e tij pasi theksoi se edhe pse nuk nuk do të ketë asnjë detyrë në Shtëpinë e Bardhë, ai tha se gjithmonë do të jetë duke i vëzhguar njerëzit dhe mbështetësit e tij.

“Do jem duke ju parë do jem këtu gjithmonë për ju. I uroj administratës shumë sukses kanë potencialnin të bëjën shumë gjëra të mira , infrastruktura është gati

Ju duam vërtet, do të kthehemi sërish në një formë tjetër me siguri. Dua të falënderoj kongresin, po se ne fakt në disa gjëra patëm një punë të mirë”, tha Trump.