Trump apo Biden, kush po i fiton zgjedhjet në SHBA, ja rezultatet e fundit

Amerika zgjedh sot Presidentin. Kandidatët potencialë për këtë post janë Donald Trump që vjen si përfaqësues i republikanëve dhe Joe Biden përfaqësues i demokratëve.

Fituesi duhet të sigurojë 270 vota elektorale, ndërsa raportohet se pjesëmarrja në këto palë zgjedhje ka qenë rekord.

Kryesisht sot është vëmendja tek zgjedhja e presidentit, por sot do të votohet edhe për një-të-tretën e Senatit dhe për të gjitha, 435 vendet e Dhomës së Përfaqësuesve. Nxjerrja e rezultateve po vijon. Ndiqni LIVE në grafikun që shoqëron këtë lajm se kush po fiton në SHBA. /albeu.com