Tronditet Gjermania, nëna vret 5 fëmijët, tenton t’i jap fund edhe jetës së saj

Gjermania eshte tr onditur pasi një nënë ka v arë pesë fëmijët e saj këtë të enjte, ndërsa më pas u përpoq t’i jepte fund jetës duke u hedhur para një treni që po vinte në drejtim të saj. Bëhet fjalë për një grua 27 vjeçe, e cila ende nuk është identifikuar. Fëmijët ishin të moshës 1, 2, 3, 6 dhe 8 vjeç. Trupat e tyre të pajetë u gjetën ditën e sotme në një apartament në qytetin e Solingen.

27-vjeçarja tentoi që të vet vitej, por arriti që të mbijetonte, edhe pse ka marrë pl agë të rë nda. Gjyshja e fëmijëve njoftoi menjëherë policinë, duke iu thënë atyre se e ëma e fëmijëve e kishte pranuar rastin.