Thirrjet ‘Rama ik’, kryeministri bën komentin EPIK dhe i befason të gjithë me atë çfarë thotë

Kreu i qeverisë Edi Rama i ka kthyer përgjigje një qytetari, i cili i ka kujtuar thirrjet “Rama ik” nga disa fëmijë.

Kreu i Qeverisë e ka marrë me sportivitet këtë koment dhe i ka kthyer përgjigjen epike.

Rama i ka pohuar qytetarit se me ato thirrje ai kënaqet dhe argëtohet si dikur me ariun Silva, madje gëzohet kur sheh ata fëmijë që me këto thirrje argëtohen.