Theu çdo lloj paragjykimi, kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe çmendi të gjithë (FOTO)

Kristiana Skura, ish-Miss Shqipëria në vitin 2016, është bërë lajm kryesor në shtypin rozë të Greqisë. 24-vjeçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer.

Ajo do të prezantojë emisionin “Kalo Mesimeri”, në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI”, që më herët moderohej nga bukuroshja greke Ioanna Maseskou.

Foto: