Tensionet pas zgjedhjeve në Bjellorusi, Rama bën lëvizjen e rëndësishme, mësohet çfarë do ndodhë të premten

Mësohet se të premten kryeministri Edi Rama dhe njëkohësisht kreu i OSBE do të marrë pjesë në Këshillin Special që do të zhvillohet në Vjenë.

Të gatshëm të mbështesim Bjellorusinë. Oferta jonë për një vizitë në Bjellorusi mbetet në tryezë”, thuhet në njoftimin zyrtar të Kryesisë së OSBE.