Të kuruara në detaj, njihuni me gratë e politikanëve shqiptarë (FOTO)

Politika në Shqipëri është padyshim një nga temat më të nxehta dhe që shkakton debat kurdoherë.

Por edhe pse natyra e politikës mbetet serioze, ka një anë rozë të saj dhe janë historitë e dashurisë që janë bërë publike për publikun.

Prandaj Albeu.com po ju sjell në galeri partneret e politikanëve në Shqipëri.

Se kush është më e mira e dini ju. /albeu.com/

Foto: