“Të kemi testuar dhe ty Blendi”, Fevziu i jep përgjigjen që nuk e priste Silva Binos dhe e nxjerr zbuluar: Mund ti tregoj të gjitha këtu, mos u merr me mua

Mbrëmjen e djeshme shefja e ISHP-së Silva Bino dhe gazetari Blendi Fevziu kanë shkëmbyer disa replika.

Gjatë debatit Bino i tha Fevziut se është testuar edhe ai, ndërkohë që gazetari ka shtuar se ai i ka bërë testet në privat.

Pjesë nga debati:

Koduzi: Silva mos fol më në ajër, duam ta dimë se pse vonohet tamponi.

Bino: Ata njerëzit aty mos të jene të acaruar kot. Me rritjen e numrit të rasteve, është rritur kërkesa për tamponë, përtej kapaciteteve të ISHP

Fevziu: Sa kërkesa për tamponë keni në një ditë.

Bino: 1500 kërkesa, aq testime bëjmë.