Taulant Balla bën deklaratën e fortë: Bie dakord me Bashën vetëm në një gjë!

Kreu i grupit të socialistëve, Taulant Balla është shprehur se në 25 Prill vota e demokratëve do të shkojë për Ilir Metën.

Madje Balla citoi edhe deklaratat e para tri viteve të Bashës, i cili sot LSI-në e ka aleaten kryesore.

“E vetmja gjë që bie dakord me Lulzim Bashën është thënia e tij se LSI është një parti që duhet çuar për skrap.

Kjo SHPK është krijuar jo mbi bazën e një ideologjie, por mbi bazën e një ekipi interesash.

Nuk është model i Europës që bashkëshorti është President dhe bashkëshortja është në parti opozitare.

Demokratët duhet ta kuptojnë se çdo votë për Lulzim Bashën është votë për Ilir Metën“, tha Balla.