Spartak Ngjela si asnjëherë më parë, revoltohet ‘live’ me gazetaren

Avokati Spartak Ngjela është revoltuar me gazetaren, teksa po fliste për mungesën e transparencës për garën në BKH.

Ngjela tha se gazetarja nuk kuptontë dhe se po e detyronte të përsëriste veten.

Pjesë nga biseda në Euro Neës

Ka një sërë ankesash në Ambadadën Amerikane për mungesë transparence për garën në BKH. Pse nuk jep dhe ambasada informacione për sa i përket pikëve të testimeve?

‘Zonjë unë nuk jam punonjës i ambasadës. Po të ishte matematikë do kishe heshtur. Shkalla e gjykimit është profesion. Mos më detyro të përsëris vetveten.

Po fakti që përmendet Aida Hajnaj për shpërdorim detyre?

Natën e mirë zonjë. Unë po i bie gozhdës ti patkoit’, u përgjigj Ngjela.