Spartak Ngjela publikon foton dhe paralajmëron ndryshimin e madh

Avokati Spartak Ngjela ka publikuar foton speciale pranë një pikture me motive folklorike. “Valle e bukur çame. Forcë dhe heroikë…”, shkruan Ngjela, teksa paralajmëron bashkim të trojeve shqiptare. “Shqiptarët patriotë pyesin: kur do ta kërcejnë këta këtë valle heroike në Filat? E shpejtë do të jetë…”, shprehet avokati.

Postimi i Ngjelës:

Valle e bukur çame. Forcë dhe heroikë. Shqiptarët patriotë pyesin: kur do ta kërcejnë këta këtë valle heroike në Filat?

E shpejtë do të jetë…