“Si kush do doje të ishe?”, trashëgimtarja e “Top Channel” zbulon hapur emrat e dy femrave që adhuron më së shumti

Lori Hoxha me anë të një pyetësor me ndjekësit e saj në ‘Instagram’ka zbuluar shumë gjëra për jetën e saj. Një nga ndjekësit e ka pyetur se cila do të ishte ajo nëse nuk do ishte Lori Hoxha.

Trashëgimtarja e “Top Channel” ka zgjedhur dy emra, motrën e saj Sara dhe Mbretëreshën Elizabeth. Përsa i përket Sarês, Lori e ka treguar gjithmonë dobësinë dhe admirimin e saj për të motrën dhe kjo përgjigje nuk bën aspak habi.

Duket se po ashtu Lori paska mjaft simpati për Mbretëreshën e Anglisë, Elizabeth, e cila është një nga femrat më me ndikim në botë.