“Shumë vite ëndërruar dhe shumë e shumë herë në vite premtuar”, Edi Rama jep lajmin e mirë (VIDEO)

Projekti për aksin rrugor Kardhiq-Delvinë ka qenë një nga më të përfolurit nga qeveria Rama. Ndonëse u bë një kohë e gjatë që nga nisja e punimeve, që prej shtatorit të 2018, kryeministri Rama ka dhënë një lajm të mirë.

Ai shkruan se së shpejti nis edhe hapja e tunelit të shumë e shumë vite ëndërruar dhe shumë e shumë herë në vite premtuar.

“Sot në aksin e ri Delvinë – Kardhiq Së shpejti nis edhe hapja e tunelit të shumë e shumë vite ëndërruar dhe shumë e shumë herë në vite premtuar”, shkruan Rama.

Video: