“Shtrëngoni dhëmbët edhe 10 ditë”, kryeministri grek jep lajmin shumë shpresëdhënës

Ne vendin ku jetojne mijera shqiptare, kryeministri i Greqisë, Kyriakos Mitsotakis paralajmëroi se dhjetëditëshi i ardhshëm do të jetë i vështirë.

“Javët e ardhshme do të jenë të vështira. Ato janë gjithashtu të vështira për bashkëqytetarët tanë që punojnë, të cilët po përballen me pasoja ekonomike. Kjo është arsyeja pse ne thamë që posaçërisht për nëntorin do të dyfishojmë kompensimin në punën e paguar dhe do ta sjellim atë në 800 euro . Ne do të mbështesim familjet më të rre zikuara,” theksoi ai.

Ai ka dhënë gjithashtu mesazhe shprese duke bërë të ditur se në janar shteti helen do të ketë v.a.ksinën, ndërsa iu ka bërë thirrje qytetarëve që të jenë të kujdesshëm në respektimin e masave shtr ënguese.