Shqipen apo Tean? Mamaja e Andit flet hapur, ja kë do të dëshironte nuse për Andin

Për’Puthen ditën e sotme vjen me një paraqitje krejt tjetër, ku konkurrentët, moderatorja Bora Zermani dhe analisti Arjan Konomi janë ulur më pranë njëri-tjetrit. Ditën e sotme, në prag të ndërrimit të viteve është e ftuar mamaja e Andit. Ajo tha se takimet me Tean janë më të mirat e Andit, sidomos takimi i dytë.

“Takimi me Shqipen ka qenë një provokim për Tean”, tha mamaja e tij. Andi u shpreh se nuk i ka takuar shumë shpesh të afërmit e tij dhe se nuk e kishte planifikuar se çfarë të thoshte mami i tij, e se ishte çdo gjë e sinqertë nga ana e saj.

Andi: Unë jetoj vetëm si jashtë shtetit dhe tani në Shqipëri dhe prindërit nuk i kam takuar shumë shpesh.

“ I kam thënë ki kujdes kur del në takime me të tjera se ti e di që Tea është 1-shi. Mu bë qejfi shumë se më uruan për çunin, e kanë bërë fakt të kryer tani që janë çift. Nuk e dimë se si do të jenë në fund fare por për momentin. Tea është shumë e mirë sepse e njoh Andin dhe janë pothuajse njësoj të dy. Mendja e Teas mund të mbulonte defektet që kishte në thonjëza”, tha ajo.