Shoku e ‘la në baltë’, 43-vjeçari shqiptar i befason të gjithë me veprimin e tij

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodhur në Itali, ku protagonist është bërë një 43-vjeçar shqiptar. Sipas mediave italiane, 43-vjeçari shqiptar i quajtur E.Cenaj në Itali është rikthyer në bug me dëshirë. Mediat në Itali raportojnë se shqiptari kishte deklaruar në gjykatë se ai do të strehohej tek një miku i tij, por ky i fundit u zhduk dhe as karabinierët nuk e gjetën se ku ai jetonte.

Sapo doli nga bugu kuptoi se ishte një i pastrehë pasi shoku që do e strehonte nuk e priti. Ermal Cenaj doli nga bugu në 23 Dhjetor, por u rikthyer sërish në qeli dhe e kaloi aty Krishtlindjen. Autoritetet vendosën që masa kundër 43-vjeçarit të konvertohej nga ar est në shtëpi, në ar est me bug. Ky vendim është marrë nga Gjykata e Lecces.