Sa para të paguan për të deklaruar se je me COVID-19? Këngëtarja shqiptare: O injorante

Këngëtarja shqiptare Adelina Thaci u prek pak kohë më parë nga COVID-19. Pa komplekse, ajo pranoi se ishte e prekur nga koronavirusi, duke u bërë thirrje qytetarëve të kenë kujdes.

Por pavarësisht masave apo shifrave shqetësuese të publikuara cdo ditë nga kanalet zyrtare, ende shqiptarët nuk e besojnë COVID-19.

Adelina publikoi mesazhin e një prej ndjekësve në Instagram, që e pyeti sesa lekë ka marrë shpërblim, që të deklarohej e prekur nga koronavirusi. “Me sa para të kanë shpërblyer që ke pranuar të thuash se je prekur me koronavirus,”- i shkroi ndjekësja.

Përgjigja e këngëtareska qenë e tillë: “Uroj që në familjen tënde të mos e provojë askush. Injorante si ti ka sa të duash.”

Adelina e publikoi mesazhin në InstaStory, ndërsa në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, sipas të dhënave zyrtare, janë rregjistruar mbi 200 të prekur nga virusi, si dhe pati shtatë viktime.