Rudina Hajdari: Ja çfarë bën vajza kur më shikon në TV dhe në parlament duke bërtitur

Në emision ‘Fit Station’, këtë të shtunë deputetja Rudina Hajdari është pyetur nga gazetarja sese e komenton vajza Rudinën, kur e sheh atë nga ekrani agresive në parlament, duke bërtitur. Deputetja Hajdari i është përgjigjur me nota humori.

“Padyshim tani e ka kuptuar që unë punoj diku në parlament edhe e përmend fjalën parlament shpesh, si duket edhe nga shoqëria, nga njerëzit që takon apo edhe nga familja ime, ndonjëherë edhe më imiton, kështu është një gjë shumë e bukur. Po më imiton edhe kur jam me nerva, dhe thotë mami dukesh shumë e bukur kur je agresive”.