Revoltohet Ngjela: Ky person vodhi dy palë zgjedhje në Shqipëri, këta e bëjnë kryetar

Avokati Spartak Ngjela teksa komentoi zgjedhjet në Kosovë, ka hequr një paralele dhe në Shqipëri

Avokati nuk ngurroi të sulmonte hapur kreun e KQZ-së, Ilirjan Celibashin, ku pretendoi se ky i fundit ka manipuluar dy palë zgjedhjesh në Shqipëri.

“Shikojeni KQZ-në, e dini kë keni? Bën kryetar një Celibashi Celibashi që ka manipuluar dy zgjedhje, në 2001-2003, ky do i japi votat? I thanë Stalinit humbëm, jo tha njerëzit kanë të drejtë të votojmë, ndërsa ne të numërojmë. Pra problem qëndron se ne nuk kemi forcë sepse na e ka marrë përsipër Amerika dhe Gjermania. Gjykata Speciale që po bën SPAK-un të na eliminojnë ko rrupsionin”, tha Ngjela për News24.