Redon Makashi zbulon se kujt këngëtare do t’i jepte puthjen e parë

Këngëtari i famshëm i grupit legjendar “3 Musketjerët” Redon Makashi u vendos përballë këngëtares së njohur Lori Kaçka, ku për shkak të beqarisë së “përbetuar” të këtyre dy të fundit “Shiko Kush LUAN” vendosi t’i “ndihmonte” për të gjetur shpirtin e tyre binjak nga personazhet e famshëm shqiptarë të paraqitur me foto në “led wall”. Në pyetjen e katërt për Redonin u shfaqën dy personazhe, Lori Kaçka dhe Nora Istrefi.

Pyetja lidhur me këto dy personazhe ishte se cilës nga dy vajzave do i dhuronte puthjen e tij të parë Makashi nëse do të kishte mundësi.

Duke e kaluar me sportivitet Redoni zgjodhi si vajzën që do i dhuronte puthjen e tij të parë këngëtaren Nora Istrefi dhe jo Lorin, të cilën e kishte përballë.