Rama vihet në lëvizje, zbulohet detyra që i ka dhënë Fidel Yllit

Kategoria Superiore nuk do të rinis ditën e nesërme siç ishte parashikuar. Liga Profesioniste së bashku me klubet kanë vendosur të bojkotojnë rifillimin e kampionatit dhe një gjë e tillë është miratuar edhe nga Komiteti Ekzekutiv në FSHF për shkak të kërkesave që nuk janë plotësuar.

Ditën e djeshme Kryeministri Edi Rama reagoi zyrtarisht për këtë çështje dhe tashmë gjërat kanë nisur të lëvizin.

Rama ka ngarkuar deputetin Fidel Yllin të negociojë me përfaqësuesit e Ligës Profesionale.