Rama ultimatum kontrollorëve: Kush nuk kthehet në punë nesër, nuk do gjejë më… (FOTO)

Kryeministri Edi Rama u është drejtuar me një thirrje kontrollorëve të Rinasit.

“Apel për kontrollorët e Rinasit: Ndahuni nga ata që ju futën në këtë lojë të çmendur me zjarrin! Braktisini në rrugën e tyre qorre organizatorët e kallzuar penalisht! Kush nuk kthehet në punë nesër, nuk do gjejë më vend në Albcontrol. Koha e Rrumpallës ka vdekur dhe nuk kthehet!”, shkruan Rama

.