Rama lë me urgjencë Greqinë, mbledh menjëherë qeverinë (VIDEO)

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme në të gjithë territorin e Shqipërisë

Zonat më të prekura kanë qenë prefekturat e Shkodrës, Durrësit, Tiranës, Fierit.

Për këtë situatë ka reaguar edhe kryeministri Rama i cili është kthyer nga vizita në Athinë dhe ka mbledhur kabinetin për situatën ku ndodhet vendi.