Rama e nis fundjavën me pamjet nga një tjetër ndryshim i madh, jep mesazhin publik për Rudina Xhungën

Kryeministri Edi Ramaka pamjet nga Galeria Kombëtare e Arteve. Rama falënderon drejtorin e këtij institucioni Erzen Shkolollin dhe Rudina Xhungën që ka bërë të mundur rrëfimin dhe pamjet për publikun. “Me nxitjen që të mos e humbisni mundësinë për ta parë një shfaqje kaq spektakolare të arteve pamore, ju uroj një fundjavë të qetë”, shkruan Rama.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES

me vlerësimin e posaçëm për Erzen Shkolollin, drejtorin e Galerisë sonë Kombëtare, që i ka dhënë jetë një ekspozite kaq unikale të koleksionit tonë shtetëror, me falenderimin për Rudina Xhungën që ka pasur ndjeshmërinë për ta ndërtuar këtë rrëfim kaq të qartë dhe me nxitjen që të mos e humbisni mundësinë për ta parë një shfaqje kaq spektakolare të arteve pamore, ju uroj një fundjavë të qetë