Rama e nis ditën me një lajm të mirë (FOTO)

Këtë të dielë, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur t’u urojë mirëmëngjesin shqiptarëve me pamjet nga Kalaja e Shkodrës. Përbri pamjeve që publikon kryeministri, shkruan se projekti i ndriçimit artistik të Kalasë tashmë ka përfunduar.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES ????

dhe me projektin e përfunduar të ndriçimit artistik të Kalasë së Shkodrës, ju uroj një të dielë të qetë