Rama bën sherr me banorët, ata i ‘turren’ keq Kryeministrit

Gjatë vizitës që pati sot në Vlorë, Kryeministri Rama pati një debat ëq ianorë të lagjes 1 Maj, të cilët po protestojnë dhe po kërkojnë një dëmshpërblim për banesat që janë prishur në kuadër të ndërtimit të projektit të ‘Lungo Mares’.

Banorja: Duam rrugëzgjidhje si do të na vejë ky hall?

Rama: Kush e ka me dokumenta do të shpronësohet sipas ligjit. Kush nuk e ka me dokumenta do të marri bonus qiraje për 3 vjet, më pas bashkia ka programin e ri sociale dhe kush përfiton merr banesa sociale.

Banorja: Po më pas?

Rama: Deri këtu sepse më përtej kësaj nuk ka!

Video: