Pyetja 1 milion dollarëshe e aktivistit të njohur: “Po Saimir Mane pse ishte në Dubai me zyrtarë të qeverisë?”

I ftuar ditën e kaluar në “Top Talk” me Denis Dyrnjanjë aktivisti i njohur shqiptar, Arlind Qorri hodhi dritë mbi darkën e famshme e të shumëpërfolur të zyrtarve të qeverisë por ai e përqëndroi vëmendjen diku tjetër.

Çfarë bën biznesmeni i njohur mes një tryeze me politikanë? Cili ishte qëllimi i tij dhe çfarë bisedash patën ata? Arlind Qorri ngre pyetjet përgjigjen e të cilëve duan t’i dinë të gjithë.

Çdo aty një biznesmen shqiptar i kapur pas pushtetit. Organizata Politike, që pas shtypjes së grevës së minatorëve të Bulqizës e ka denoncuar si kapës të shtetit dhe dëmtues të jetës dhe punës së minatorëve. Të gjithë ato që thotë qeveria janë justifikime. Jemi në të njëjtën situatë si para 100 vitesh, të ngrënies vulgare, të fryrjesh vulgare!

Këta njerëz janë si një klub njerëzish që jetojnë luks tejet të pasur dhe tejet vulgar, që ka në dorë jetën tonë.

Nuk besoj se ishte ditëlindja e një zëvendës kryetari të bashkisë që qëlloi mik me biznesmenin dhe po kalojnë kohë me njëri tjetrin në jetën e tyre private.” -tha ai

Po ju e kishit vënë re praninë e Samir Manes në tryezën e darkës në Dubai?