Publikohet sondazhi i institutit italian! Surprizon PD, ja si ndahen mandatet

Sipas sondazhit të institutit Piepoli PS në Durrës duhet të marrë deri në 8 mandate, që të fitojë kryeministri Edi Rama, pra duhet të marrë objektivin maksimal që socialistët kanë vendosur.

Nga ana tjetër, PD dhe Aleanca për ndryshim, do të merrte deri në 3 mandate më shumë se në 2017. PSD-ja e Tom Doshit bie në sy që do të merrte një numër të caktuar votash, krahasuar me partitë e tjera, por të pa mjaftueshme për të marrë një karrige deputeti në parlament.