Plas keq në Top Channel, trazoi ujërat në studio dhe jashtë saj, Sindi shpërthen keq ndaj Arjan Konomit

Sindi Loci është një ndër konkurrentet e fundit që i është bashkuar programit “Përputhen” ku të rinjtë kërkojnë dashurinë në ekran.

Ajo është 22 vjeç dhe ka arritur që me deklaratat e saj të trazoj ujrat në studio dhe jashtë saj.

Artistja deklaroi që në hyrje se është e virgjër dhe nuk ka patur asnjëher lidhje me një djalë dhe kjo solli dikskutime të shumta ku kishte nga ata konkurrent që e mbështetën dhe vlerësuan e të tjerë që nuk e panë një clësi që një vajzë 22 vjeçare të përshkruaj veten.