Peshkaqen në Vlorë? Turistët shokohen nga ajo që shikojnë (VIDEO)

Peshkaqen në Vlorë? Turistët shokohen nga ajo që shikojnë. Një grup turistësh që ishin duke shëtitur pranë gadishullit të karaburunit të Vlorë janë shokuar nga pamjet pranë tyre.

Një specie ujore e çuditshme që dyshohet të jetë peshkaqen ka lundruar pranë tyre në sipërfaqe të ujit. Nga filmimet duket se turistët janë shumë afër saj dhe të habitur thonë se është peshkaqen.

Në pamjet e mëposhtme që ju paraqesim duket qartë specia e ngjajshme me peshkaqenin./Source.al

Video: