Përmbytjet e mëdha në vend! Shqiptari “shqyen sytë”, vë duart në kokë kur shikon se çfarë i kishin sjellë ujërat

Ditët e fundit ka pasur njw intensitet tw lartw tw shirave, ku si pasojw janw shkaktuar edhe përmbytje të mëdha.

Reshje të shumta janë shënuar edhe në Kosovë, ku nga më të goditurit ishte fshati Livoq i Gjilanit, i cili është përmbytur.

Por një qytetari i ka ndodhur ‘çudia’. Si pasojë e vërshimeve atij i ka shkuar në shtëpi një peshk ‘gjigand’.

Në videon e mëposhtme shihet kur qytetari kap peshkun ‘gjigand’ në oborr dhe më pas e hedh sërish në ujë, duke e lënë të shkojë.