Pas Shqipërisë, tërmete të një pas njëshme godasin këtë vend fqinj

Ende nuk dihet nëse ka patur dëme materiale por tërmete të një pas njëshme kanë goditur Maqedoninë e Veriut orë pas toka u shkund sërish edhe në vendin tonë.

Epiqendra e tyre ka qenë në afërti të Gostivarit me një magnitudë prej 2.8 dhe 3.4 të shkallës Rihter ndërsa thellësia e tyre ka variuar nga 2km deri në 10k.