Pas sekuestrimit të pasurive të Adriatik Llallës, vjen paralajmërimi i fuqishëm nga Yuri Kim

Yuri Kim shkruan:

“SPAK po jep rezultate, duke përdorur Ligjin Anti-Ma fia për të nxjerrë fitimin nga korrupsioni. SH.B.A. vazhdon të mbështesë fuqimisht zbatimin e Reformës në Drejtësi, siç kërkohet nga populli shqiptar & në përputhje me statusin e Shqipërisë si Aleate e NATO-s dhe aspirante e BE-së.”