Pas kaosit në Kakavijës, shikoni çfarë po ndodh në Vlorë

Pas situatës së rënduar në Kakavijë ku qytetarët shqiptarë po qëndrojnë në radhë prej 4 ditësh për të kaluar kufirin, ndërkohë një tjetër lajm i hidhur vjen nga Vlora.

Trafiku fillon nga “Lungo Mare” dhe përfundon në Orikum, ndërkohë që forcat e policisë të cilat janë prezente, e kanë të pamundur të shmangin trafikun.

Pas kaosit në Kakavijës, shikoni çfarë po ndodh në

Kjo mesa duket ka ardhur nga fluksi i lartë i pushuesëve që janë dyndyr drejt jugut me automjetet e tyre, e duket se kjo nuk është hera e parë që ndodh diçka e tillë, pasi çdo fundjavë në këtë zonë është e njejta gjë, duke shkatktuar lodhje dhe stres tek qytetarët.