Pas infektimit të COVID-19, Alketa Vejsiu rrëfen gjithçka

Alketa ka rrëfyer se nuk e ka kaluar në gjendje të rëndë por në gjendje mesatare, ku si fillim ka pasur temperaturë, ethe, dhimbje koke, rrufë, ikja e shijimit dhe nuhatjes dhe në ditën e pestë ka pasur këputje. Ajo ka rrëfyer se ka bërë dy here tampon dhe dy herë skaner.

TIRANË- Moderatorja Alketa Vejsiu kaloi koronavirusin para një muaji e cila qëndroi e izoluar prej 14 ditësh në shtëpinë e saj, së fundmi ka postuar simptomat që ka përjetuar nga koronavirusi.

Alketa ka rrëfyer se nuk e ka kaluar në gjendje të rëndë por në gjendje mesatare, ku si fillim ka pasur temperaturë, ethe, dhimbje koke, rrufë, ikja e shijimit dhe nuhatjes dhe në ditën e pestë ka pasur këputje. Ajo ka rrëfyer se ka bërë dy here tampon dhe dy herë skaner.