Pas 3 orësh përfundon takimi për çështjen e detit Turqi-Greqi, çfarë vendimi u mor?

Mësohet se sapo ka përfunduar takimi për çështjen e detit mes Turqisë dhe Greqisë i mbajtur në Stamboll ditën e sotme.

Pas 3 orësh bisedime përfaqësuesit e secilit shtet mbyllën diskutimet e tyre por ende nuk kanë bërë me dije se në çfarë konkluzioni kanë rënë dakord.

Ministrat prej kohësh u përfolën për këtë takim ku Kryeministri i vendit Edi Rama u nxit të ishte si palë e tretë miqësore për realizimin e këtij takimi.

Lajmi në përditësim!