Partia Demokratike skaulifikon figura të njohura, do habiteni me emrat që nuk janë më pjesë e listave

Komisioni i vlerësimit të kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike ka përjashtuar nga gara ish-deputetin Ervin Salianji, Flamur Noka, Endri Hasën dhe Gerti Bogdanin, raportojnë mediat.

Ndonëse u votua nga baza në degën Maliq, komisioni ka vendosur ta nxjerrë Salianjin jashtë gare, duke i djegur mundësinë të kandidojë për deputet me PD-në në zgjedhjet e ardshme.

Po ashtu raportohet se komisioni ka skualifituar edhe Aldo Bumçin. Raportohet se mes të skualifikuarve janë edhe 10 ish-deputetë të PD-së. Lista me 316 emra iu dërgua ditën e sotme Kryesisë së PD-së.