Paralajmëron Jozefina Topalli, zbulon çfarë do të ndodhë më 25 prill

Drejtuesja e Lëvizjes për Ndryshim, Jozefina Topalli, ka komentuar kthimin e saj në politikë. “Kjo lëvizje është lëvizje protestë kundër tre kryetarëve. Është një mundësi që të çlirohen nga pengmarrja e tyre, nga realitet.

Duke qenë një levizje protestë, përcjell protestën e çdo qytetari. Sa unë të kem frymë dhe mundësi do bëj betejën time, kundër tre kryetarëve. Ndoshta sot se besoj por me 25 prill do ndodhin shumë gjëra të çuditshme”, tha ajo.