Pamjet qarkullojnë me shpejtësi, kamarieri bën gjestin e neveritshëm në pjatën që do i shërbejë ministrit shqiptar: Po ia çoj ta hajë

Një kamerier në një restorant në shqiptar ka bërë xhiron në rrjetet sociale pas videos që ka publikuar. Ai është shfaqur tepër i inatosur me ministrat e rinj dhe luksin që kanë ata në kurriz të popullit. Tepër i revoltuar dhe me një pjatë karpaco salmoni në duar, kamerieri pështyn pjatën dhe ua sugjeron atyre.

“Ky është karpacoja e salmonit për darkë që do ia çoj klientit tani. (ptu ptu). Kështu do ta bëj edhe ty kur të vish more bir k*** ju q*** kina nonën, more b***q***, ja ku e karpaçon e salmonit ta hajë ministri (ptu ptu)”, dëgjohet të thotë ai në video.

Një veprim i dënueshëm tregon se përveçse nuk respekton punën e tij dhe klientin, është një gjest aspak njerëzor dhe i paperceptueshëm.

Video