Pamje apokaliptike, shkundet nga shpërthimi i gjithë kryeqyteti i Libanit, ka shumë viktima (VIDEO)

Dy shpërthime kanë ndodhur në Bejrut në zonën e portit, ndërsa bëhet me dije se janë shënuar deri tani te pakten 10 viktima dhe me dhjetra të plagosur.

Imazhet e shpërndara në rrjetet sociale tregojnë një re të jashtëzakonshme të tymit në zonë, ndërkohë që burimet e sigurisë kanë njoftuar se shpërthimet kanë ndodhur në 2 kohë në një distancë prej 15 minutash nga njëri-tjetri, ben me dije Corriere della sera.

Video: