Pak para nisjes së seancës së Hashim Thaçit, dhomat e Specializuara në Hagë dalin me njoftimin e papritur

Dhomat e Specializuara në Hagë kamë njoftuar pak çaste para se të fillonte seanca se transmetimi ‘live’ i seancës do të bëhet me 45 minuta vonesë, ndërkohë që nuk bëhet e ditur arsyeja.

“Transmetimi i Konferencës për ecurinë e çështjes në çështjen kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit, e cila do të mbahet sot në orën 11:00, do të bëhet me një vonesë prej 45 minutash”, thuhet në njoftim.