Nuk përmbahet Spahiu, kujton momentin historik për Shqipërinë me foton që nuk pritej aspak

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka kujtuar sot 30-vjetorin e rrëzimit të bustit të Enver Hoxhës në Tiranë.

Spahiu e ka kujtuar këtë moment historik me një foto epike.

Teksa ka publikuar një foto të liderëve politik shqiptarë dhë bashkëshortes së diktatorit Hoxha, Nezhime Hoxhën, Spahiu shkruan me ironi: Me Enver Hoxhën linda 3 fëmijë dhe 5 kopila.