Nuk ka rezervime, nuk ka verë, nuk ka pushime, ky vend ndalon gjithçka për shkak të virusit

Duket se situata nuk do të përmirësohet menjëherë dhe këtë e bëjnë e ditur vendimet e fundit që ka marrë Britania rreth lëvizjeve jashtë dhe brenda vendit.

Edhe pse në këtë vend ku duhet theksuar se ka mjaftueshëm shqiptarë, janë vaksinuar një nr i konsiderueshëm njerëzish, Britania vazhdon të jetë e kufizuar.

Ministri i Transportit, Grant Shapps ka deklaruar ditën e sotme se njerëzit është mirë të mos rezervojnë pushimet e tyre si brenda dhe jashtë vendit. Me siguri në këtë vend pushimet verore do të anulohen për të gjithë vitit.

Një tjetër shtrëngim kjo edhe për shkak të variantit të ri të virusit që ka gjunjëzuar të gjithë Britaninë e Madhe./Source.al