Nuk ka ndodhur kurrë ndonjëherë në emision ‘live’, Ylli Rakipi përballet me të PAPRITURËN, pamjet po thyejnë rrjetin

Moderatori Ylli Rakipi teksa po intervistonte deputetin e opozitës së re Selami Jenisheri është përballur me një të papritur.

Deputeti Jenisheri po fliste për zgjedhjet, kur për një moment fiken dritat për disa sekonda në studio.

Rakipi ndërhyn menjëherë dhe shpjegon se ka rënë automati për shkak se energjia është shumë e dobët.

Ky fragment nga emisioni po bën xhiron në rrjetet sociale.

Ndiqni VIDEON: